Foto: Anni Martikainen, Tina Rustastuen & Visit Lillehammer
Med reker i urterøre
(Skalldyr, egg, sennep, sulfitt, selleri, laktose. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med salat, aioli og ovnsbakte småpoteter
(Brød: gluten fra hvete og rug. Aioli: egg, sennep, sulfitt)
Med skinke, dijon, fyldig ostesaus med Gruyere. Serveres med frisk salat og redikk vendt i honning- og sennepsvinagrette
(Laktose, sulfitt. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med dijon og fyldig ostesaus med Gruyere. Serveres med frisk salat og redikk vendt i honning- og sennepsvinagrette
(Laktose, sulfitt. Brød: gluten fra hvete og rug)
(Fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt. Brød og knekkebrød: gluten fra hvete og rug, sesam. Aioli: egg, sennep, sulfitt)
Med kylling, parmesan, spekeskinkechips og rista brødkrutonger
(Sennep, fisk, sulfitt, egg. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med marinert svinenakke, sylta grønnsaker og friske urter. Rista peanøtter og sjalottløk, serveres med syrlig chilivinaigrette
(Gluten fra hvete, sesam, soya, peanøtter, fisk, sulfitt)
Fylt med spinat, brokkolini, tomat og Gruyere (v). Serveres med frisk grønn salat og redikker i honning- og sennepsvinaigrette
(Gluten fra hvete, laktose, egg)
Fylt med skinke, brokkolini, løk og Gruyere. Serveres med frisk grønn salat og redikker i honning- og sennepsvinaigrette
(Gluten fra hvete, laktose, egg)
Med kremet hvitvin- og blåskjellsaus, smørstekt nykål med sitron- og chiliolje og ovnsbakte småpoteter
(Fisk, skalldyr, laktose, bløtdyr, sulfitt) (GF)
Med syltet småagurk, bacon, rød cheddar, karamellisert løk, tomat og hjemmelaget burgerdressing i honningspeltbrød med sesam
(Egg, sennep, laktose. Brød: gluten fra hvete og rug, sesam)
Syltet småagurk, rød cheddar, karamellisert løk, tomat og hjemmelaget burgerdressing i hamburgerbrød (GF), (V)
(Soya, laktose, egg, sennep, sesam)
Serveres med brød og smør
(Gluten fra hvete, egg. Brød: Gluten av hvete og rug)
Med blåbærsyltetøy
(Gluten av hvete, laktose, egg)
Med ovnsbakte småpoteter og salat
(Laktose, sennep)
Tilsmakt med sitrus og toppet med friske bær
(laktose, egg)